Johan Derksen haalt uit naar hitsige Wilfred Genee: "Heb je een erectie?"

Johan Derksen haalt uit naar hitsige Wilfred Genee: "Heb je een erectie?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vandaag is het 'No Bra Day', dé dag waarop vrouwen worden aangemoedigd om geen bh te dragen. Wilfred Genee vraagt daarom aan tafelgast Roxane Knetemann of ze meedoet aan deze internationale trend.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar hitsige <em>Wilfred Genee</em>: &quot;Heb je een erectie?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag is het 'No Bra Day', dé dag waarop vrouwen worden aangemoedigd om geen bh te dragen. Wilfred Genee vraagt daarom aan tafelgast Roxane Knetemann of ze meedoet aan deze internationale trend. Tekst gaat verder onder de video. Heb je een erectie?Roxane stelt Wilfred teleur door te zeggen dat ze wel een bh draag en dat is niet het antwoord waar de VI-presentator op hoopte. "Zeg eens eerlijk, heb je een erectie", vraagt de nieuwsgierige Johan Derksen aan Wilfred Genee. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Heb je een erectie?
Roxane stelt Wilfred teleur door te zeggen dat ze wel een bh draag en dat is niet het antwoord waar de VI-presentator op hoopte. "Zeg eens eerlijk, heb je een erectie", vraagt de nieuwsgierige Johan Derksen aan Wilfred Genee.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's