S10 in Dit Was Het Nieuws: 'Ik vind heksen best wel vet'

S10 in Dit Was Het Nieuws: 'Ik vind heksen best wel vet'

Na het zien van een foto van een heks in Dit Was Het Nieuws blijkt zangeres S10 daar wel wat mee te hebben: 'Ik vind heksen best wel vet.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 13 oktober. Je kunt ook deze hele aflevering van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

S10 in <em>Dit Was Het Nieuws</em>: 'Ik vind heksen best wel vet' Na het zien van een foto van een heks in Dit Was Het Nieuws blijkt zangeres S10 daar wel wat mee te hebben: 'Ik vind heksen best wel vet.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 13 oktober. Je kunt ook deze hele aflevering van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
S10 in Dit Was Het Nieuws: 'Ik vind heksen best wel vet'

Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's