Dit Was Het Nieuws: Lilian Marijnissen over stikstof-lijst met piekbelasters

Dit Was Het Nieuws: Lilian Marijnissen over stikstof-lijst met piekbelasters

Dit Was Het Nieuws kon donderdagavond uiteraard niet om het vele nieuws rondom de stikstofproblematiek heen, zeker niet omdat SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen te gast was. Is er nu wel of niet een lijst met zogenoemde piekbelasters, die binnenkort hun deuren moeten sluiten?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 13 oktober. Je kunt ook deze hele aflevering van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

Dit Was Het Nieuws: Lilian Marijnissen over stikstof-lijst met <em>piekbelasters</em> Dit Was Het Nieuws kon donderdagavond uiteraard niet om het vele nieuws rondom de stikstofproblematiek heen, zeker niet omdat SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen te gast was. Is er nu wel of niet een lijst met zogenoemde piekbelasters, die binnenkort hun deuren moeten sluiten? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 13 oktober. Je kunt ook deze hele aflevering van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit Was Het Nieuws: Lilian Marijnissen over stikstof-lijst met piekbelasters

Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's