Matthijs gaat door gemist? Emotioneel afscheid van Tom Dumoulin met 'Ecstacy of Gold'

Matthijs gaat door gemist? Emotioneel afscheid van Tom Dumoulin met 'Ecstacy of Gold'

Matthijs verraste zaterdag met een bijzonder afscheidsinterview met de Nederlandse wielrenner Tom Dumoulin. Als afsluiter speelt de Sven Hammond Big Band een prachig afscheid.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 15 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs gaat door</em> gemist? Emotioneel afscheid van <em>Tom Dumoulin</em> met 'Ecstacy of Gold' Matthijs verraste zaterdag met een bijzonder afscheidsinterview met de Nederlandse wielrenner Tom Dumoulin. Als afsluiter speelt de Sven Hammond Big Band een prachig afscheid. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 15 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. ToespraakDe huisband van het programma verraste met een geweldige uitvoering van 'Ecstacy of Gold' van de legendarische componist Ennio Morricone, ook met beelden van Tom en een toespraak van Mart Smeets. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Matthijs gaat door gemist? Emotioneel afscheid van Tom Dumoulin met 'Ecstacy of Gold'

Toespraak
De huisband van het programma verraste met een geweldige uitvoering van 'Ecstacy of Gold' van de legendarische componist Ennio Morricone, ook met beelden van Tom en een toespraak van Mart Smeets.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV