Matthijs Gaat Door gemist? Claudia de Breij treedt op met 'Even Voor Goed'

Matthijs Gaat Door gemist? Claudia de Breij treedt op met 'Even Voor Goed'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 15 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

Claudia de Breij zag dat veel jongeren kampen met mentale problemen. Dit greep haar aan en daarom heeft ze daar een lied overgeschreven. Onder begeleiding van Reyer Zwart op gitaar zingt ze 'Even Voor Goed'.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs Gaat Door</em> gemist? <em>Claudia de Breij</em> treedt op met 'Even Voor Goed' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 15 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Claudia de Breij zag dat veel jongeren kampen met mentale problemen. Dit greep haar aan en daarom heeft ze daar een lied overgeschreven. Onder begeleiding van Reyer Zwart op gitaar zingt ze 'Even Voor Goed'. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs Gaat Door gemist? Claudia de Breij treedt op met 'Even Voor Goed'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV