Matthijs Gaat Door gemist? Gerrie van der Klei zingt 'Fasscinating Rhythm'

Matthijs Gaat Door gemist? Gerrie van der Klei zingt 'Fasscinating Rhythm'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 15 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

Gerrie van der Klei bewijst in Matthijs Gaat Door dat ze 'Forever Young' is. Ze zingt een nummer dat al honderd jaar oud is en ze tovert de studio om tot een ware jazzclub met: 'Fasscinating Rhythm'.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs Gaat Door</em> gemist? <em>Gerrie van der Klei</em> zingt 'Fasscinating Rhythm' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 15 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Gerrie van der Klei bewijst in Matthijs Gaat Door dat ze 'Forever Young' is. Ze zingt een nummer dat al honderd jaar oud is en ze tovert de studio om tot een ware jazzclub met: 'Fasscinating Rhythm'. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs Gaat Door gemist? Gerrie van der Klei zingt 'Fasscinating Rhythm'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV