Op1: indringende documentaire Schijnstudent vertelt over het dubbelleven van Dianne

Op1: indringende documentaire Schijnstudent vertelt over het dubbelleven van Dianne

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: indringende documentaire <em>Schijnstudent</em> vertelt over het dubbelleven van Dianne Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Waarom leefde de zus van Rachel Tonies een schijnleven? Ze deed jaren alsof ze geneeskunde studeerde, waar ze in werkelijkheid allang mee was gestopt. In de documentaire ‘Schijnstudent’ onderzoekt Rachel waarom haar zus Dianne een verborgen leven had en uiteindelijk uit het ogenschijnlijke perfecte leven stapte. 'Omdat ze zo zachtaardig en lief was, had ik niet door dat ze een dubbelleven leidde.' Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl. De documentaire Schijnstudent is dinsdag 18 oktober om 22.15 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Schijnstudent terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: indringende documentaire Schijnstudent vertelt over het dubbelleven van Dianne

Waarom leefde de zus van Rachel Tonies een schijnleven? Ze deed jaren alsof ze geneeskunde studeerde, waar ze in werkelijkheid allang mee was gestopt. In de documentaire ‘Schijnstudent’ onderzoekt Rachel waarom haar zus Dianne een verborgen leven had en uiteindelijk uit het ogenschijnlijke perfecte leven stapte. 'Omdat ze zo zachtaardig en lief was, had ik niet door dat ze een dubbelleven leidde.'

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl.

De documentaire Schijnstudent is dinsdag 18 oktober om 22.15 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Schijnstudent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV