Luie Devrim Aslan krijgt de volle laag in Expeditie Robinson: 'Je doet geen kut!'

Luie Devrim Aslan krijgt de volle laag in Expeditie Robinson: 'Je doet geen kut!'

Luie <em>Devrim Aslan</em> krijgt de volle laag in <em>Expeditie Robinson</em>: 'Je doet geen kut!' Devrim Aslan, die we kennen van Beat the Champions, blinkt in Expeditie Robinson niet bepaald uit door zijn werklust. Hij heeft er bewust voor gekozen om zo min mogelijk te doen in het kamp en zo energie te sparen voor een later stadium van het spel. Het leidt tot grote irritatie bij April Darby, die hem verwijt 'geen kut' te doen in het kamp. Ook Illias Ojja probeert Devrim een spiegel voor te houden in niet mis te verstane bewoordingen: "Heel Nederland gaat je haten!" Volgens Illias is Devrim ook de 'Gargamel' van deze Expeditie, en een 'mannelijke heks'. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Luie Devrim Aslan krijgt de volle laag in Expeditie Robinson: 'Je doet geen kut!'

Devrim Aslan, die we kennen van Beat the Champions, blinkt in Expeditie Robinson niet bepaald uit door zijn werklust. Hij heeft er bewust voor gekozen om zo min mogelijk te doen in het kamp en zo energie te sparen voor een later stadium van het spel. Het leidt tot grote irritatie bij April Darby, die hem verwijt 'geen kut' te doen in het kamp. Ook Illias Ojja probeert Devrim een spiegel voor te houden in niet mis te verstane bewoordingen: "Heel Nederland gaat je haten!" Volgens Illias is Devrim ook de 'Gargamel' van deze Expeditie, en een 'mannelijke heks'.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV