Zien: Dennis Wilt maakt indruk in Expeditie Robinson met verhaal over overleden zoon

Zien: Dennis Wilt maakt indruk in Expeditie Robinson met verhaal over overleden zoon

Zien: <em>Dennis Wilt</em> maakt indruk in <em>Expeditie Robinson</em> met verhaal over overleden zoon Dat het bij Expeditie Robinson niet alleen maar draait om bondjes, proeven en gekonkel bleek maandagavond wel. Dennis Wilt en Chatilla van Grinsven waren samen bezig met een kampvuurtje en vonden ook tijd en ruimte voor een diepgaand gesprek over de tegenslagen en leermomenten in hun leven. Dennis is bijzonder openhartig en vertelt over zijn zoontje, dat gehandicapt ter wereld kwam door zuurstofgebrek bij de geboorte. Zijn zoontje overleed uiteindelijk op driejarige leeftijd. Dennis kan zijn tranen niet bedwingen en Chatilla is diep onder de indruk. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Zien: Dennis Wilt maakt indruk in Expeditie Robinson met verhaal over overleden zoon

Dat het bij Expeditie Robinson niet alleen maar draait om bondjes, proeven en gekonkel bleek maandagavond wel. Dennis Wilt en Chatilla van Grinsven waren samen bezig met een kampvuurtje en vonden ook tijd en ruimte voor een diepgaand gesprek over de tegenslagen en leermomenten in hun leven. Dennis is bijzonder openhartig en vertelt over zijn zoontje, dat gehandicapt ter wereld kwam door zuurstofgebrek bij de geboorte. Zijn zoontje overleed uiteindelijk op driejarige leeftijd. Dennis kan zijn tranen niet bedwingen en Chatilla is diep onder de indruk.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV