Zien: Eva Jinek smult van dit lompe pompoenenfilmpje

Zien: Eva Jinek smult van dit lompe pompoenenfilmpje

Dinsdag 18 oktober 2022 om 10:03

Een Amerikaans filmpje van een enorme pompoen die wordt vernietigd door hem van grote hoogte te laten vallen zorgt voor de nodige gefronste wenkbrauwen in de studio van Jinek. De presentatrice zelf smult er echter van: 'Het mag. Als je echt van pompoenen houdt, dan mag dit. Het kan naast elkaar bestaan: de passie en ook het vernietigen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 17 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Zien: Eva Jinek smult van dit lompe <em>pompoenenfilmpje</em> Een Amerikaans filmpje van een enorme pompoen die wordt vernietigd door hem van grote hoogte te laten vallen zorgt voor de nodige gefronste wenkbrauwen in de studio van Jinek. De presentatrice zelf smult er echter van: 'Het mag. Als je echt van pompoenen houdt, dan mag dit. Het kan naast elkaar bestaan: de passie en ook het vernietigen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 17 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Zien: Eva Jinek smult van dit lompe pompoenenfilmpje

Actuele video's

Meer actuele video's