Opsporing Verzocht gemist? Groepje vrouwen op inbrekerspad in Dordrecht (video)

Opsporing Verzocht gemist? Groepje vrouwen op inbrekerspad in Dordrecht (video)

Dinsdag 18 oktober 2022 om 21:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Groepje vrouwen op inbrekerspad in Dordrecht (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 oktober terugkijken. Een groepje van vier vrouwen brak in in drie appartementen aan de Werf van Gips in Dordrecht. Op donderdag 21 juli 2022 en een week later op de 28e werden ze door camera’s vastgelegd. Ze leken hun best te doen zich te vermommen, maar staan behoorlijk herkenbaar op beeld. In Opsporing Verzocht zag je de beelden. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Groepje vrouwen op inbrekerspad in Dordrecht (video)

Een groepje van vier vrouwen brak in in drie appartementen aan de Werf van Gips in Dordrecht. Op donderdag 21 juli 2022 en een week later op de 28e werden ze door camera’s vastgelegd. Ze leken hun best te doen zich te vermommen, maar staan behoorlijk herkenbaar op beeld. In Opsporing Verzocht zag je de beelden.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's