Opsporing Verzocht: vijf gewelddadige hooligans in Heerenveen op beeld

Opsporing Verzocht: vijf gewelddadige hooligans in Heerenveen op beeld

Dinsdag 18 oktober 2022 om 22:08

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: vijf gewelddadige hooligans in <em>Heerenveen</em> op beeld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 oktober terugkijken. Na de voetbalwedstrijd FC Heerenveen tegen FC Groningen (zondag 10 april) zochten supporters elkaar op, op het parkeerterrein van het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. Dit draaide uit op geweld tegen politie en tegen politiepaarden. Opsporing Verzocht toont beelden van verdachten en hoort het graag als men iemand herkent. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: vijf gewelddadige hooligans in Heerenveen op beeld

Na de voetbalwedstrijd FC Heerenveen tegen FC Groningen (zondag 10 april) zochten supporters elkaar op, op het parkeerterrein van het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. Dit draaide uit op geweld tegen politie en tegen politiepaarden. Opsporing Verzocht toont beelden van verdachten en hoort het graag als men iemand herkent.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's