Messcherp interview Merel Ek met Gideon van Meijeren oogst bewondering bij Vandaag Inside

Messcherp interview Merel Ek met Gideon van Meijeren oogst bewondering bij Vandaag Inside

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Messcherp interview <em>Merel Ek</em> met Gideon van Meijeren oogst bewondering bij <em>Vandaag Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside kijken de heren naar beelden van het messcherpe interview van gast Merel Ek met Gideon van Meijeren (Forum voor Democratie). Van Meijeren legt aan de pers uit dat wat Baudet zei: dat we worden geregeerd door reptielen, men niet zo letterlijk had moeten nemen. Baudet had het in de figuurlijke betekenis van het woord bedoeld: verachtelijke wezens. Merel Ek vraagt Gideon vervolgens of hij wel weet wat de andere betekenis van 'liquideren' is, namelijk 'weggestuurd worden'. Dat had hij nog niet opgezocht. Het levert haar applaus op in de studio. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Vandaag Inside kijken de heren naar beelden van het messcherpe interview van gast Merel Ek met Gideon van Meijeren (Forum voor Democratie). Van Meijeren legt aan de pers uit dat wat Baudet zei: dat we worden geregeerd door reptielen, men niet zo letterlijk had moeten nemen. Baudet had het in de figuurlijke betekenis van het woord bedoeld: verachtelijke wezens. Merel Ek vraagt Gideon vervolgens of hij wel weet wat de andere betekenis van 'liquideren' is, namelijk 'weggestuurd worden'. Dat had hij nog niet opgezocht. Het levert haar applaus op in de studio.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's