Merel Ek en Wilfred Genee zien wanhopige Thierry Baudet: 'Niet gevraagd voor talkshows'

Merel Ek en Wilfred Genee zien wanhopige Thierry Baudet: 'Niet gevraagd voor talkshows'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Merel Ek</em> en Wilfred Genee zien wanhopige <em>Thierry Baudet</em>: 'Niet gevraagd voor talkshows' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Na de uitzending van Vandaag Inside praat Merel Ek even na met presentator Wilfred Genee. Samen nemen ze alle politieke verwikkelingen door. Zo blijkt Thierry Baudet héél graag in een talkshow aan te schuiven om zijn verhaal te doen, maar de doorgeslagen leider van Forum voor Democratie is de afgelopen tijd nergens meer voor gevraagd. Ek vertelt dat haar collega Tom Staal er keihard in ging met de vraag: "Waar denk je dat dat aan ligt?" Verder blikt Ek terug op haar keiharde interview met Gideon van Meijeren: "Ik dacht, ik ga er vol voor!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na de uitzending van Vandaag Inside praat Merel Ek even na met presentator Wilfred Genee. Samen nemen ze alle politieke verwikkelingen door. Zo blijkt Thierry Baudet héél graag in een talkshow aan te schuiven om zijn verhaal te doen, maar de doorgeslagen leider van Forum voor Democratie is de afgelopen tijd nergens meer voor gevraagd. Ek vertelt dat haar collega Tom Staal er keihard in ging met de vraag: "Waar denk je dat dat aan ligt?" Verder blikt Ek terug op haar keiharde interview met Gideon van Meijeren: "Ik dacht, ik ga er vol voor!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's