Lang Leve de Liefde: Melissa geilt enorm op lichaam Dylan

Lang Leve de Liefde: Melissa geilt enorm op lichaam Dylan

Woensdag 19 oktober 2022 om 12:45

Melissa is flink onder de indruk van het lichaam van haar date Dylan en steekt dat niet onder stoelen of banken: 'Jij bent echt gespierd, jeetje. Goed hoor. Het staat goed.'

'Geen sixpack'
Ze gaat daar vervolgens nog even op door: 'Ik weet niet wat er onder zit verder maar tot nu toe is het goed.' Dylan laat haar wel weten dat hij geen sixpack heeft maar dat blijkt geen enkel probleem te zijn.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Melissa</em> geilt enorm op lichaam Dylan Melissa is flink onder de indruk van het lichaam van haar date Dylan en steekt dat niet onder stoelen of banken: 'Jij bent echt gespierd, jeetje. Goed hoor. Het staat goed.' 'Geen sixpack'Ze gaat daar vervolgens nog even op door: 'Ik weet niet wat er onder zit verder maar tot nu toe is het goed.' Dylan laat haar wel weten dat hij geen sixpack heeft maar dat blijkt geen enkel probleem te zijn. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: zijn de scrambled eggs van Roy echt zo goor? Bekijk deze video » Deelneemster Lang Leve de Liefde: 'De man moet de baas zijn in een relatie' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's