Zien: Edwin uit Restaurant Misverstand kan emotie geen plek geven door Alzheimer

Zien: Edwin uit Restaurant Misverstand kan emotie geen plek geven door Alzheimer

In Restaurant Misverstand verliest de altijd vrolijke Edwin zijn emoties door Alzheimer. Hij voelt zich al een tijdje niet dé man van zijn vrouw Agnes, hij kan die emotie geen plek meer geven. 'Papa doet er alles aan om er te zijn voor zijn kinderen. Ik wil zolang mogelijk weten, wat jouw leven wordt. Ik hoop nog 40 jaar hier te zijn, daar werk ik voor, dat is mijn nieuwe baan', zegt Edwin.

Bekijk hieronder het fragment van Restaurant Misverstand.

Zien: Edwin uit <em>Restaurant Misverstand</em> kan emotie geen plek geven door <em>Alzheimer</em> In Restaurant Misverstand verliest de altijd vrolijke Edwin zijn emoties door Alzheimer. Hij voelt zich al een tijdje niet dé man van zijn vrouw Agnes, hij kan die emotie geen plek meer geven. 'Papa doet er alles aan om er te zijn voor zijn kinderen. Ik wil zolang mogelijk weten, wat jouw leven wordt. Ik hoop nog 40 jaar hier te zijn, daar werk ik voor, dat is mijn nieuwe baan', zegt Edwin. Bekijk hieronder het fragment van Restaurant Misverstand. Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV