Frits Barend over Iraanse klimster Elnaz Rekabi: "Alle moed voor dit meisje!" (Khalid & Sophie)

Frits Barend over Iraanse klimster Elnaz Rekabi: "Alle moed voor dit meisje!" (Khalid & Sophie)

<em>Frits Barend</em> over Iraanse <em>klimster</em> Elnaz Rekabi: &quot;Alle moed voor dit meisje!&quot; (<em>Khalid &amp; Sophie</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De Iraanse klimster Elnaz Rekabi deed zonder hoofddoek mee aan de Aziatische kampioenschappen in Seoul. Toen ze verdween, werd er voor haar leven gevreesd. Vanmorgen is ze aangekomen in Iran en Rekabi vertelde de pers dat ze was vergeten haar hijab om te doen in de haast om te starten. Frits Barend vermoedt dat zij onder druk is gezet. Hij spreekt zijn bewondering uit voor haar: “Dat regime deugt voor geen meter, haat vrouwen die voor hun mening uitkomen, alle moed voor dit meisje!" Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frits Barend over Iraanse klimster Elnaz Rekabi: "Alle moed voor dit meisje!" (Khalid & Sophie)
Woensdag 19 oktober 2022 om 19:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

De Iraanse klimster Elnaz Rekabi deed zonder hoofddoek mee aan de Aziatische kampioenschappen in Seoul. Toen ze verdween, werd er voor haar leven gevreesd. Vanmorgen is ze aangekomen in Iran en Rekabi vertelde de pers dat ze was vergeten haar hijab om te doen in de haast om te starten. Frits Barend vermoedt dat zij onder druk is gezet. Hij spreekt zijn bewondering uit voor haar: “Dat regime deugt voor geen meter, haat vrouwen die voor hun mening uitkomen, alle moed voor dit meisje!"

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's