Fikse discussie over Qatar in Khalid & Sophie: "Een moderne slavenstaat"

Fikse discussie over Qatar in Khalid & Sophie: "Een moderne slavenstaat"

Woensdag 19 oktober 2022 om 19:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Fikse discussie over Qatar in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Een moderne slavenstaat&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Arend-Jan Boekesteijn, journalist Frits Barend en SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen discussieren over de delegatie die het Kabinet gaat sturen naar het WK voetbal in Qatar. Volgens Marijnissen is Qatar niet een land waar je naartoe gaat om een team toe te juichen: "Het is gewoon een moderne slavenstaat!" Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Fikse discussie over Qatar in Khalid & Sophie: "Een moderne slavenstaat"

Arend-Jan Boekesteijn, journalist Frits Barend en SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen discussieren over de delegatie die het Kabinet gaat sturen naar het WK voetbal in Qatar. Volgens Marijnissen is Qatar niet een land waar je naartoe gaat om een team toe te juichen: "Het is gewoon een moderne slavenstaat!"

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's