Khalid & Sophie gemist? Jasper Krabbé legt uit wanneer iets een goed zelfportret is

Khalid & Sophie gemist? Jasper Krabbé legt uit wanneer iets een goed zelfportret is

Woensdag 19 oktober 2022 om 20:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Jasper Krabbé</em> legt uit wanneer iets een goed zelfportret is Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Beeldend kunstenaar Jasper Krabbé exposeert vanaf vrijdag maar liefst 100 zelfportretten. Aan tafel bij Khalid & Sophie vroeg zij hem wanneer iets een goed zelfportret is. Krabbé antwoordt: "Nou ik denk ja, als het eerlijk is en als het urgent is." Hij vervolgt zijn uitleg om het te verduidelijken. Of zijn antwoord voor iedereen helder is... Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Jasper Krabbé legt uit wanneer iets een goed zelfportret is

Beeldend kunstenaar Jasper Krabbé exposeert vanaf vrijdag maar liefst 100 zelfportretten. Aan tafel bij Khalid & Sophie vroeg zij hem wanneer iets een goed zelfportret is. Krabbé antwoordt: "Nou ik denk ja, als het eerlijk is en als het urgent is." Hij vervolgt zijn uitleg om het te verduidelijken. Of zijn antwoord voor iedereen helder is...

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's