Maarten, deelnemer Restaurant Misverstand in HLF8 over zijn diagnose 'dementie'

Maarten, deelnemer Restaurant Misverstand in HLF8 over zijn diagnose 'dementie'

Wednesday 19 October 2022 om 21:38

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 19 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Maarten, deelnemer <em>Restaurant Misverstand</em> in <em>HLF8</em> over zijn diagnose <em>'dementie</em>' Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 19 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Maarten Keyman is een van de deelnemers aan het programma 'Restaurant Misverstand' en vertelt in HLF8 over het feit dat hij op relatief jonge leeftijd de diagnose dementie kreeg. Wanneer kreeg hij en z'n omgeving in de gaten dat er iets mis was? Maarten vertelt: "Het sluipt in, op een gegeven moment werd het steeds moeilijker om zinnige dingen te gaan doen." Dochter Marlous vult aan: "Je had een beetje burn-out achtige klachten, daar begon het mee." Zij heeft haar vader opgegeven voor het programma dat ze al kende van de afgelopen twee seizoenen. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Restaurant Misverstand is wekelijks op woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Maarten Keyman is een van de deelnemers aan het programma 'Restaurant Misverstand' en vertelt in HLF8 over het feit dat hij op relatief jonge leeftijd de diagnose dementie kreeg. Wanneer kreeg hij en z'n omgeving in de gaten dat er iets mis was? Maarten vertelt: "Het sluipt in, op een gegeven moment werd het steeds moeilijker om zinnige dingen te gaan doen." Dochter Marlous vult aan: "Je had een beetje burn-out achtige klachten, daar begon het mee." Zij heeft haar vader opgegeven voor het programma dat ze al kende van de afgelopen twee seizoenen.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Restaurant Misverstand is wekelijks op woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's