Vandaag Inside gemist? Johan Derksen sloopt Glennis Grace: "Geen teksten, ordinair viswijf"

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen sloopt Glennis Grace: "Geen teksten, ordinair viswijf"

Woensdag 19 oktober 2022 om 23:09

Johan Derksen is absoluut niet te spreken over het interview van Glennis Grace bij Jinek dinsdag: "Het is het domste wat ze kon doen. Ze had geen teksten, dan ben je gewoon een ordinair viswijf!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? Johan Derksen sloopt Glennis Grace: &quot;Geen teksten, ordinair viswijf&quot; Johan Derksen is absoluut niet te spreken over het interview van Glennis Grace bij Jinek dinsdag: "Het is het domste wat ze kon doen. Ze had geen teksten, dan ben je gewoon een ordinair viswijf!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Jumbo een AldiRené van der Gijp reageert iets milder: "Het is gewoon heel dom. Ze is naar een Jumbo gegaan en heeft er een Aldi van proberen te maken." Angela de Jong begrijpt de grap niet echt: "Nee, daar staan toch ook allemaal dozen enzo..." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Jumbo een Aldi
René van der Gijp reageert iets milder: "Het is gewoon heel dom. Ze is naar een Jumbo gegaan en heeft er een Aldi van proberen te maken." Angela de Jong begrijpt de grap niet echt: "Nee, daar staan toch ook allemaal dozen enzo..."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's