Angela de Jong over Johan Derksen in Vandaag Inside: "Enorm veel respect voor Johan"

Angela de Jong over Johan Derksen in Vandaag Inside: "Enorm veel respect voor Johan"

Woensdag 19 oktober 2022 om 23:36

Angela de Jong zit vanavond weer eens aan tafel bij de uitzending van Vandaag Inside. Ze hebben een korte compilatie gemaakt van de uitspraken van Johan Derksen richting Angela de Jong, met of zonder haar aan tafel.

<em>Angela de Jong</em> over Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Enorm veel respect voor Johan&quot; Angela de Jong zit vanavond weer eens aan tafel bij de uitzending van Vandaag Inside. Ze hebben een korte compilatie gemaakt van de uitspraken van Johan Derksen richting Angela de Jong, met of zonder haar aan tafel. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. "Waar kan ik Johan heerlijk op pakken"Johan zelf lijkt er niet echt van gediend, maar Angela lijkt het allemaal eigenlijk wel prima te vinden: "Zo hoort het toch. Ik denk altijd 's ochtends: waar kan ik Johan vandaag weer eens heerlijk op pakken. Ik heb heel veel respect voor Johan." Johan begrijpt dat eigenlijk wel: "Je bent ook eigenlijk heel erg gehaat als je columns schrijft." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

"Waar kan ik Johan heerlijk op pakken"
Johan zelf lijkt er niet echt van gediend, maar Angela lijkt het allemaal eigenlijk wel prima te vinden: "Zo hoort het toch. Ik denk altijd 's ochtends: waar kan ik Johan vandaag weer eens heerlijk op pakken. Ik heb heel veel respect voor Johan." Johan begrijpt dat eigenlijk wel: "Je bent ook eigenlijk heel erg gehaat als je columns schrijft."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's