Vandaag Inside gemist? Johan Derksen begint "Joe Biden-trekjes" te vertonen

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen begint "Joe Biden-trekjes" te vertonen

Woensdag 19 oktober 2022 om 23:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? Johan Derksen begint &quot;Joe Biden-trekjes&quot; te vertonen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Het is inmiddels niet vaak meer een compliment om vergeleken te worden met de Amerikaanse president Joe Biden, maar het gebeurt Johan Derksen vanavond in Vandaag Inside. René ligt dan ook dubbel als hij beelden van Derksen ziet: "Hij struikelt ook half, haha!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Het is inmiddels niet vaak meer een compliment om vergeleken te worden met de Amerikaanse president Joe Biden, maar het gebeurt Johan Derksen vanavond in Vandaag Inside. René ligt dan ook dubbel als hij beelden van Derksen ziet: "Hij struikelt ook half, haha!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's