Dit was het nieuws: heeft krop sla het langer volgehouden dan Liz Truss?

Dit was het nieuws: heeft krop sla het langer volgehouden dan Liz Truss?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit was het nieuws van donderdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele aflevering van Dit was het nieuws terugkijken via Gids.tv.

In Dit was het nieuws wordt het nieuws besproken dat de Britse premier Liz Truss alweer na 45 dagen is afgetreden. Zo was het de grote vraag wie het langer zou volhouden, een krop sla of mevrouw Truss?

Bekijk het fragment van Dit was het nieuws hieronder.

Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit was het nieuws</em>: heeft krop sla het langer volgehouden dan Liz Truss? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit was het nieuws van donderdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele aflevering van Dit was het nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit was het nieuws wordt het nieuws besproken dat de Britse premier Liz Truss alweer na 45 dagen is afgetreden. Zo was het de grote vraag wie het langer zou volhouden, een krop sla of mevrouw Truss? Bekijk het fragment van Dit was het nieuws hieronder. Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit was het nieuws: heeft krop sla het langer volgehouden dan Liz Truss?

Actuele video's

Meer actuele video's