Dit was het nieuws: komt Glennis Grace, Jumbo the movie met Frank Lammers?

Dit was het nieuws: komt Glennis Grace, Jumbo the movie met Frank Lammers?

Vrijdag 21 oktober 2022 om 10:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit was het nieuws van donderdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele aflevering van Dit was het nieuws terugkijken via Gids.tv.

Veel series die zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen zijn enorm populair, waaronder de serie over moordenaar Jeffrey Dahmer. Peter Pannekoek weet dan ook nu al welke film binnenkort te zien is: Glennis Grace, Jumbo the movie. En daarin moet Frank Lammers uiteraard een rol spelen…

Bekijk het fragment van Dit was het nieuws hieronder.

Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit was het nieuws</em>: komt <em>Glennis Grace, Jumbo the movie</em> met Frank Lammers? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit was het nieuws van donderdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele aflevering van Dit was het nieuws terugkijken via Gids.tv. Veel series die zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen zijn enorm populair, waaronder de serie over moordenaar Jeffrey Dahmer. Peter Pannekoek weet dan ook nu al welke film binnenkort te zien is: Glennis Grace, Jumbo the movie. En daarin moet Frank Lammers uiteraard een rol spelen… Bekijk het fragment van Dit was het nieuws hieronder. Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit was het nieuws: komt Glennis Grace, Jumbo the movie met Frank Lammers?

Actuele video's

Meer actuele video's