Code van Coppens: Erica Meiland en Maxime Meiland schreeuwen het uit

Code van Coppens: Erica Meiland en Maxime Meiland schreeuwen het uit

Het nieuwe seizoen van Code van Coppens trapt komende zondag af met twee nieuwe duo's. Eén van de duo's is in de eerste aflevering een moeder en dochter: Erica Meiland en dochter Maxime.

<em>Code van Coppens</em>: <em>Erica Meiland</em> en <em>Maxime Meiland</em> schreeuwen het uit Het nieuwe seizoen van Code van Coppens trapt komende zondag af met twee nieuwe duo's. Eén van de duo's is in de eerste aflevering een moeder en dochter: Erica Meiland en dochter Maxime. GeduldigDe twee staan er nu niet per se om bekend dat ze erg geduldig zijn, en dat laten ze in onderstaande promo ook uitstekend zien. De twee schreeuwen het uit Bekijk het fragment van Code van Coppens (via RTL Boulevard) hierboven. Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Code van Coppens: Erica Meiland en Maxime Meiland schreeuwen het uit

Geduldig
De twee staan er nu niet per se om bekend dat ze erg geduldig zijn, en dat laten ze in onderstaande promo ook uitstekend zien. De twee schreeuwen het uit

Bekijk het fragment van Code van Coppens (via RTL Boulevard) hierboven.

Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's