Zien: Daley Blind emotioneel als hij terugdenkt aan steun van vader Danny

Zien: Daley Blind emotioneel als hij terugdenkt aan steun van vader Danny

Maandag 24 oktober 2022 om 08:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Daley Blind</em> emotioneel als hij terugdenkt aan steun van vader <em>Danny</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Enkele jaren geleden werden hartproblemen ontdekt bij Ajax-verdediger Daley Blind. De arts deelde hem mee dat hij nooit meer zou kunnen voetballen, wat tot hevige emoties leidde bij hemzelf, zijn vrouw en zijn moeder. Er was één man die iets heel anders liet zien: vader Danny Blind. Die bleef de arts vragen welke mogelijkheden er zijn om Daley wél te kunnen laten voetballen. De enorme drive om zijn zoon terug te laten keren op topsportniveau emotioneert Daley nog steeds, zoals we kunnen zien in de uitzending van Humberto op zondag. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Daley Blind emotioneel als hij terugdenkt aan steun van vader Danny

Enkele jaren geleden werden hartproblemen ontdekt bij Ajax-verdediger Daley Blind. De arts deelde hem mee dat hij nooit meer zou kunnen voetballen, wat tot hevige emoties leidde bij hemzelf, zijn vrouw en zijn moeder. Er was één man die iets heel anders liet zien: vader Danny Blind. Die bleef de arts vragen welke mogelijkheden er zijn om Daley wél te kunnen laten voetballen. De enorme drive om zijn zoon terug te laten keren op topsportniveau emotioneert Daley nog steeds, zoals we kunnen zien in de uitzending van Humberto op zondag.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's