Zien: Lewis Capaldi veroorzaakte 'recordaantal erecties' met sexy billboard in Toronto

Zien: Lewis Capaldi veroorzaakte 'recordaantal erecties' met sexy billboard in Toronto

De Britse singer-songwriter Lewis Capaldi was zondag te gast bij Humberto. Ondanks zijn status als wereldster is Capaldi nog altijd zijn hilarische zelf, compleet met zelfspot en humor. Humberto Tan laat een bijzonder billboard zien, waarop Capaldi slechts gehuld in een onderbroek poseert. "Dit heeft een recordaantal erecties veroorzaakt in Toronto," grapt Capaldi.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Lewis Capaldi</em> veroorzaakte 'recordaantal erecties' met sexy billboard in <em>Toronto</em> De Britse singer-songwriter Lewis Capaldi was zondag te gast bij Humberto. Ondanks zijn status als wereldster is Capaldi nog altijd zijn hilarische zelf, compleet met zelfspot en humor. Humberto Tan laat een bijzonder billboard zien, waarop Capaldi slechts gehuld in een onderbroek poseert. "Dit heeft een recordaantal erecties veroorzaakt in Toronto," grapt Capaldi. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. George MichaelDe pose had alles te maken met de nieuwe clip van Capaldi voor zijn hit 'Forget Me'. Die video is volledig geïnspireerd op de legendarische video bij 'Club Tropicana' van Wham!, waarin we ook George Michael in een onderbroek bij het zwembad zien zitten. Capaldi vertelt dat de shoot een stuk minder glamoureus was dan hij eruit ziet: "Ik had diarree op die dag, dus ik moest mijn billen stevig bij elkaar houden. Het was een witte onderbroek!" Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Lewis Capaldi veroorzaakte 'recordaantal erecties' met sexy billboard in Toronto

George Michael
De pose had alles te maken met de nieuwe clip van Capaldi voor zijn hit 'Forget Me'. Die video is volledig geïnspireerd op de legendarische video bij 'Club Tropicana' van Wham!, waarin we ook George Michael in een onderbroek bij het zwembad zien zitten. Capaldi vertelt dat de shoot een stuk minder glamoureus was dan hij eruit ziet: "Ik had diarree op die dag, dus ik moest mijn billen stevig bij elkaar houden. Het was een witte onderbroek!"

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's