Lewis Capaldi wordt vergeleken met Boris Johnson: 'Ben niet zo'n grote klootzak als hij'

Lewis Capaldi wordt vergeleken met Boris Johnson: 'Ben niet zo'n grote klootzak als hij'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lewis Capaldi</em> wordt vergeleken met <em>Boris Johnson</em>: 'Ben niet zo'n grote klootzak als hij' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Lewis Capaldi was zondag te gast bij Humberto, waar hij lekker zichzelf was. De singer-songwriter vloekte erop los - mede ingegeven door het syndroom van Gilles de la Tourette, waar hij aan lijdt - en kwam met hilarische antwoorden op vragen van Humberto Tan. Zo snapt Capaldi dat hij qua uiterlijk wordt vergeleken met Boris Johnson, maar er is volgens de zanger een belangrijk verschil: "Ik ben niet zo'n grote klootzak als hij." Ook vertelt hij over zijn leven met Tourette: "Mensen denken dat ik aan de drugs zit, maar dat is niet het geval. Tenminste, niet op dit moment." Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lewis Capaldi wordt vergeleken met Boris Johnson: 'Ben niet zo'n grote klootzak als hij'

Lewis Capaldi was zondag te gast bij Humberto, waar hij lekker zichzelf was. De singer-songwriter vloekte erop los - mede ingegeven door het syndroom van Gilles de la Tourette, waar hij aan lijdt - en kwam met hilarische antwoorden op vragen van Humberto Tan. Zo snapt Capaldi dat hij qua uiterlijk wordt vergeleken met Boris Johnson, maar er is volgens de zanger een belangrijk verschil: "Ik ben niet zo'n grote klootzak als hij." Ook vertelt hij over zijn leven met Tourette: "Mensen denken dat ik aan de drugs zit, maar dat is niet het geval. Tenminste, niet op dit moment."

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's