Humberto verrast Lewis Capaldi met muziek van Corry Konings: 'Ik vind het goed!'

Humberto verrast Lewis Capaldi met muziek van Corry Konings: 'Ik vind het goed!'

Maandag 24 oktober 2022 om 08:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> verrast Lewis Capaldi met muziek van <em>Corry Konings</em>: 'Ik vind het goed!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. De hit 'Someone You Loved' van Lewis Capaldi is één van de succesvolste nummers in de geschiedenis van de Top 40. Het lied stond maar liefst 42 weken in de lijst, waarmee het de op één na langst genoteerde hit ooit is. Humberto Tan verrast Capaldi met de nummer drie van de lijst: 'Huilen is voor jou te laat' van Corry Konings en de Rekels, dat 41 weken in de Top 40 stond. Het leidt tot hilariteit in de studio, maar Capaldi zegt het een goed nummer te vinden... Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto verrast Lewis Capaldi met muziek van Corry Konings: 'Ik vind het goed!'

De hit 'Someone You Loved' van Lewis Capaldi is één van de succesvolste nummers in de geschiedenis van de Top 40. Het lied stond maar liefst 42 weken in de lijst, waarmee het de op één na langst genoteerde hit ooit is. Humberto Tan verrast Capaldi met de nummer drie van de lijst: 'Huilen is voor jou te laat' van Corry Konings en de Rekels, dat 41 weken in de Top 40 stond. Het leidt tot hilariteit in de studio, maar Capaldi zegt het een goed nummer te vinden...

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's