De Geknipte Gast: Dennis Wiersma en zusje uit elkaar gehaald bij scheiding ouders

De Geknipte Gast: Dennis Wiersma en zusje uit elkaar gehaald bij scheiding ouders

Monday 24 October 2022 om 13:40

Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, vertelt bij De Geknipte Gast over de scheiding van zijn ouders. Toen hij 12 jaar was gingen zijn vader en moeder uit elkaar, hierdoor werd Dennis zelf gescheiden van zijn zusje. “Toen ging ik naar mijn moeder en mijn zusje naar mijn vader. Wat ik niemand kan aanraden trouwens om twee kinderen uit elkaar te halen. Dat is voor de band niet goed.”

Bekijk de video van De Geknipte Gast hieronder.

De Geknipte Gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Geknipte Gast</em>: Dennis Wiersma en zusje uit elkaar gehaald bij scheiding ouders Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, vertelt bij De Geknipte Gast over de scheiding van zijn ouders. Toen hij 12 jaar was gingen zijn vader en moeder uit elkaar, hierdoor werd Dennis zelf gescheiden van zijn zusje. “Toen ging ik naar mijn moeder en mijn zusje naar mijn vader. Wat ik niemand kan aanraden trouwens om twee kinderen uit elkaar te halen. Dat is voor de band niet goed.” Bekijk de video van De Geknipte Gast hieronder. De Geknipte Gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv. Francis van Broekhuizen in De Geknipte Gast: "Zingen is als eten en drinken" (video) Bekijk deze video » De Geknipte Gast: Olcay Gulsen emotioneel als ze over relatie met haar vader praat Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's