RTL Boulevard gemist? Kijkcijfers Five Live gehalveerd: 'Vervelend wakker worden'

RTL Boulevard gemist? Kijkcijfers Five Live gehalveerd: 'Vervelend wakker worden'

Maandag 24 oktober 2022 om 19:08

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Kijkcijfers <em>Five Live</em> gehalveerd: 'Vervelend wakker worden' Hoewel niet alle reacties op Five Live, de nieuwe dramaserie van Linda de Mol positief waren, konden de makers tot nu toe troost halen uit het feit dat de kijkcijfers best aardig waren. Maar die zorgeloze tijd lijkt voorbij want de vierde aflevering over het wel en wee van een talkshow duo belandde niet in de felbegeerde kijkcijfer top 25. En dat is vaak geen goed nieuws. Natuurlijk kan het wél zo zijn dat de serie op Videoland wel goed wordt bekeken, maar helaas maakt de streamingsdienst de kijkcijfers niet bekend. Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland.
Serie :
RTL Boulevard gemist? Kijkcijfers Five Live gehalveerd: 'Vervelend wakker worden'

Hoewel niet alle reacties op Five Live, de nieuwe dramaserie van Linda de Mol positief waren, konden de makers tot nu toe troost halen uit het feit dat de kijkcijfers best aardig waren. Maar die zorgeloze tijd lijkt voorbij want de vierde aflevering over het wel en wee van een talkshow duo belandde niet in de felbegeerde kijkcijfer top 25. En dat is vaak geen goed nieuws. Natuurlijk kan het wél zo zijn dat de serie op Videoland wel goed wordt bekeken, maar helaas maakt de streamingsdienst de kijkcijfers niet bekend.

Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's