Zien: Iliass Ojja stapt uit Expeditie Robinson nadat hij in injectienaald is gestapt

Zien: Iliass Ojja stapt uit Expeditie Robinson nadat hij in injectienaald is gestapt

Zien: <em>Iliass Ojja</em> stapt uit <em>Expeditie Robinson</em> nadat hij in injectienaald is gestapt De aflevering van Expeditie Robinson van maandag begon met een verrassende wending. Iliass Ojja maakte namelijk bekend dat hij uit de expeditie is gestapt vanwege een vervelend incident. De acteur stapte in een injectienaald die op het strand was aangespoeld. Er werd meteen medische assistentie ingeschakeld om Iliass te onderzoeken, maar de resultaten van dit onderzoek lieten lang op zich wachten. Hij maakte zich ernstig zorgen en voelde zich niet serieus genomen door de makers van Expeditie Robinson en besloot de expeditie te verlaten. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Zien: Iliass Ojja stapt uit Expeditie Robinson nadat hij in injectienaald is gestapt

De aflevering van Expeditie Robinson van maandag begon met een verrassende wending. Iliass Ojja maakte namelijk bekend dat hij uit de expeditie is gestapt vanwege een vervelend incident. De acteur stapte in een injectienaald die op het strand was aangespoeld. Er werd meteen medische assistentie ingeschakeld om Iliass te onderzoeken, maar de resultaten van dit onderzoek lieten lang op zich wachten. Hij maakte zich ernstig zorgen en voelde zich niet serieus genomen door de makers van Expeditie Robinson en besloot de expeditie te verlaten.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV