Zien: samensmelting Expeditie Robinson is een feit met overheerlijk diner

Zien: samensmelting Expeditie Robinson is een feit met overheerlijk diner

Zien: samensmelting <em>Expeditie Robinson</em> is een feit met overheerlijk diner Na zo'n drie weken zwoegen en zweten was het maandag eindelijk zover: de samensmelting in Expeditie Robinson is een feit. Elf Expeditieleden nemen plaats aan een tafel met een overheerlijk diner. Hamburgers, pizza, salades, fruit en alcohol: alles wat het hartje van de Expeditieleden begeert is aanwezig. Harry Piekema wil van tevoren één afspraak maken: genieten, en niet over het spel praten! Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Zien: samensmelting Expeditie Robinson is een feit met overheerlijk diner
Dinsdag 25 oktober 2022 om 10:25

Na zo'n drie weken zwoegen en zweten was het maandag eindelijk zover: de samensmelting in Expeditie Robinson is een feit. Elf Expeditieleden nemen plaats aan een tafel met een overheerlijk diner. Hamburgers, pizza, salades, fruit en alcohol: alles wat het hartje van de Expeditieleden begeert is aanwezig. Harry Piekema wil van tevoren één afspraak maken: genieten, en niet over het spel praten!

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's