Opsporing Verzocht: 72-jarige vrouw en drie huisschilders overvallen in woning (Wassenaar)

Opsporing Verzocht: 72-jarige vrouw en drie huisschilders overvallen in woning (Wassenaar)

Dinsdag 25 oktober 2022 om 21:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 72-jarige vrouw en drie huisschilders overvallen in woning (<em>Wassenaar</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. In Wassenaar drongen drie mannen gisteren een woning binnen. De 72-jarige inwoonster en de drie huisschilders die bij haar aan het werk waren, werden vastgebonden. De overvallers vertrokken met onder andere sierraden in het bedrijfsbusje van de schilders. De politie verzoekt iedereen die de daders heeft zien vluchten of die vermoedt wie de daders kunnen zijn, contact op te nemen op 0800-6070 of op 0800-7000. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 72-jarige vrouw en drie huisschilders overvallen in woning (Wassenaar)

In Wassenaar drongen drie mannen gisteren een woning binnen. De 72-jarige inwoonster en de drie huisschilders die bij haar aan het werk waren, werden vastgebonden. De overvallers vertrokken met onder andere sierraden in het bedrijfsbusje van de schilders. De politie verzoekt iedereen die de daders heeft zien vluchten of die vermoedt wie de daders kunnen zijn, contact op te nemen op 0800-6070 of op 0800-7000.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's