Opsporing Verzocht gemist? Fragmenten van oplichtster ‘Katja’ (video)

Opsporing Verzocht gemist? Fragmenten van oplichtster ‘Katja’ (video)

Dinsdag 25 oktober 2022 om 21:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Fragmenten van oplichtster ‘Katja’ (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. Dag in, dag uit worden vooral ouderen slachtoffer van cybercrime en bankmedewerkerfraude. De politie deelt in Opsporing Verzocht opnames van de werkwijze van dit soort criminelen. Mocht iemand de stem herkennen van 'Katja Veldhuizen', neem dan vooral contact op. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Fragmenten van oplichtster ‘Katja’ (video)

Dag in, dag uit worden vooral ouderen slachtoffer van cybercrime en bankmedewerkerfraude. De politie deelt in Opsporing Verzocht opnames van de werkwijze van dit soort criminelen. Mocht iemand de stem herkennen van 'Katja Veldhuizen', neem dan vooral contact op.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's