Marcel van Roosmalen: 'Had alleen Baudet geschrapt bij NS Publieksprijs' (video)

Marcel van Roosmalen: 'Had alleen Baudet geschrapt bij NS Publieksprijs' (video)

Wednesday 26 October 2022 om 19:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Marcel van Roosmalen: 'Had alleen Baudet geschrapt bij <em>NS Publieksprijs</em>' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De verkiezingen van de NS Publieksprijs zijn stilgelegd, het stemproces is op grote schaal gemanipuleerd. Aan tafel bij Khalid & Sophie zit Marcel van Roosmalen, hij hoopte te winnen met zijn boek Totaal. 'Ze hadden gewoon alleen Baudet moeten verwijderen, in plaats van de prijs op te heffen. Uit een gezond lichaam haal je ook de blinde darm.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marcel van Roosmalen: 'Had alleen Baudet geschrapt bij NS Publieksprijs' (video)

De verkiezingen van de NS Publieksprijs zijn stilgelegd, het stemproces is op grote schaal gemanipuleerd. Aan tafel bij Khalid & Sophie zit Marcel van Roosmalen, hij hoopte te winnen met zijn boek Totaal. 'Ze hadden gewoon alleen Baudet moeten verwijderen, in plaats van de prijs op te heffen. Uit een gezond lichaam haal je ook de blinde darm.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's