Nieuw seizoen Sterren op het Doek start zaterdag: 'Oogcontact is belangrijk' (video)

Nieuw seizoen Sterren op het Doek start zaterdag: 'Oogcontact is belangrijk' (video)

Wednesday 26 October 2022 om 20:09

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Sterren op het Doek</em> start zaterdag: 'Oogcontact is belangrijk' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag 29 oktober gaat een nieuw seizoen van Sterren op het Doek van start op NPO 2. Özcan Akyol ontvangt bekende Nederlanders voor een goed gesprek. Ondertussen worden ze geportretteerd door drie kunstenaars en aan het eind van de aflevering mag de BN'er één schilderij kiezen om mee te nemen naar huis. Hoe zorgt Eus ervoor dat de sterren zichzelf blootgeven? 'Er is geen methode Eus of weet ik veel wat. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen. (...) En oogcontact is belangrijk.' Je hoorde het in Khalid & Sophie. Het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nieuw seizoen Sterren op het Doek start zaterdag: 'Oogcontact is belangrijk' (video)

Zaterdag 29 oktober gaat een nieuw seizoen van Sterren op het Doek van start op NPO 2. Özcan Akyol ontvangt bekende Nederlanders voor een goed gesprek. Ondertussen worden ze geportretteerd door drie kunstenaars en aan het eind van de aflevering mag de BN'er één schilderij kiezen om mee te nemen naar huis. Hoe zorgt Eus ervoor dat de sterren zichzelf blootgeven? 'Er is geen methode Eus of weet ik veel wat. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen. (...) En oogcontact is belangrijk.' Je hoorde het in Khalid & Sophie.

Het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's