Zien: schuift boze Rob Kemps binnenkort aan bij Vandaag Inside?

Zien: schuift boze Rob Kemps binnenkort aan bij Vandaag Inside?

Friday 28 October 2022 om 08:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: schuift boze <em>Rob Kemps</em> binnenkort aan bij <em>Vandaag Inside</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee heeft een bijzonder nieuwtje in de uitzending van Vandaag Inside. Hij heeft namelijk contact gezocht met Rob Kemps - die woedend is op de mannen aan tafel omdat ze hem zo vaak belachelijk maken, waardoor hij ook geen beelden van CHANSONS!! wilde afstaan. Genee heeft hem gevraagd of hij misschien eens wil aanschuiven in de studio om het een en ander uit te praten. Kemps is namelijk wél een groot liefhebber van Vandaag Inside. Hij houdt ons nog even in spanning, want Kemps heeft aangegeven er over na te denken... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wilfred Genee heeft een bijzonder nieuwtje in de uitzending van Vandaag Inside. Hij heeft namelijk contact gezocht met Rob Kemps - die woedend is op de mannen aan tafel omdat ze hem zo vaak belachelijk maken, waardoor hij ook geen beelden van CHANSONS!! wilde afstaan. Genee heeft hem gevraagd of hij misschien eens wil aanschuiven in de studio om het een en ander uit te praten. Kemps is namelijk wél een groot liefhebber van Vandaag Inside. Hij houdt ons nog even in spanning, want Kemps heeft aangegeven er over na te denken...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's