Peter Pannekoek: 'Wij zijn even slecht als Qatar, geef ons het WK' (Dit Was Het Nieuws)

Peter Pannekoek: 'Wij zijn even slecht als Qatar, geef ons het WK' (Dit Was Het Nieuws)

Friday 28 October 2022 om 11:20

Ook bij Dit Was Het Nieuws mag het WK in Qatar niet ontbreken. Cabaretier Peter Pannekoek vraagt zich af waarom het WK in Qatar wordt gehouden en niet in Nederland?

Gun ons WK
"Qatar accepteert geen regenbooggemeenschap en er is geen journalistieke persvrijheid. De acceptatie in het Nederlandse voetbal voor de regenbooggemeenschap is ook nihil, we hebben een partij die journalisten rioolratten noemt. Wij zijn even slecht als Qatar, geef het WK voetbal aan ons. Er overlijden minder arbeiders hier maar daar kunnen we aan werken. Gun ons het WK", aldus Peter Pannekoek.

Bekijk hieronder de video

Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Peter Pannekoek</em>: 'Wij zijn even slecht als Qatar, geef ons het WK' (<em>Dit Was Het Nieuws</em>) Ook bij Dit Was Het Nieuws mag het WK in Qatar niet ontbreken. Cabaretier Peter Pannekoek vraagt zich af waarom het WK in Qatar wordt gehouden en niet in Nederland? Gun ons WK"Qatar accepteert geen regenbooggemeenschap en er is geen journalistieke persvrijheid. De acceptatie in het Nederlandse voetbal voor de regenbooggemeenschap is ook nihil, we hebben een partij die journalisten rioolratten noemt. Wij zijn even slecht als Qatar, geef het WK voetbal aan ons. Er overlijden minder arbeiders hier maar daar kunnen we aan werken. Gun ons het WK", aldus Peter Pannekoek. Bekijk hieronder de video Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Peter Pannekoek: 'Wij zijn even slecht als Qatar, geef ons het WK' (Dit Was Het Nieuws)

Actuele video's

Meer actuele video's