Jan Jaap van der Wal: 'Ik was de jongen met de Donald Duck crop top' (Dit Was Het Nieuws)

Jan Jaap van der Wal: 'Ik was de jongen met de Donald Duck crop top' (Dit Was Het Nieuws)

Donald Duck staat centraal bij Dit Was Het Nieuws. Een emotioneel en lastig onderwerp voor Jan Jaap van der Wal, want hem is een jeugdtrauma bijgebleven.

De Donald Duck crop top
"Ik ben twee keer naar de theatershow van Donald Duck geweest toen ik zes jaar oud was. Als winnaar van de Donald Duck quiz mocht je in de taart van Donald Duck, een grote jongensdroom. Ik had het winennde lot en mocht op het podium deelnemen aan de quiz. Bij de laatste quizvraag bevroor ik en ging ik niet als winnaar naar huis, maar met een gebreide trui van Donald Duck. Nou die trui heb ik tot mijn zestiende gedragen, tot iemand tegen mij zei: dit is net een crop top", aldus Jan Jaap.

Bekijk hieronder de video van Dit Was Het Nieuws

Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jan Jaap van der Wal</em>: 'Ik was de jongen met de Donald Duck crop top' (<em>Dit Was Het Nieuws</em>) Donald Duck staat centraal bij Dit Was Het Nieuws. Een emotioneel en lastig onderwerp voor Jan Jaap van der Wal, want hem is een jeugdtrauma bijgebleven. De Donald Duck crop top"Ik ben twee keer naar de theatershow van Donald Duck geweest toen ik zes jaar oud was. Als winnaar van de Donald Duck quiz mocht je in de taart van Donald Duck, een grote jongensdroom. Ik had het winennde lot en mocht op het podium deelnemen aan de quiz. Bij de laatste quizvraag bevroor ik en ging ik niet als winnaar naar huis, maar met een gebreide trui van Donald Duck. Nou die trui heb ik tot mijn zestiende gedragen, tot iemand tegen mij zei: dit is net een crop top", aldus Jan Jaap. Bekijk hieronder de video van Dit Was Het Nieuws Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jan Jaap van der Wal: 'Ik was de jongen met de Donald Duck crop top' (Dit Was Het Nieuws)

Actuele video's

Meer actuele video's