Zien: Raven van Dorst vraagt Waylon naar thuissituatie in nieuw seizoen Boerderij van Dorst

Zien: Raven van Dorst vraagt Waylon naar thuissituatie in nieuw seizoen Boerderij van Dorst

Vrijdag 28 oktober 2022 om 22:22

Het tweede seizoen van Boerderij van Dorst is nog maar net van de buis of er staat alweer een gloednieuwe reeks klaar. Raven van Dorst heeft de boerderij weer opengesteld en haalt opnieuw de meest spraakmakende gasten naar het platteland om te komen verbouwen, oogsten, melken en tussendoor een goed gesprek te voeren.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Raven van Dorst</em> vraagt <em>Waylon</em> naar thuissituatie in nieuw seizoen <em>Boerderij van Dorst</em> Het tweede seizoen van Boerderij van Dorst is nog maar net van de buis of er staat alweer een gloednieuwe reeks klaar. Raven van Dorst heeft de boerderij weer opengesteld en haalt opnieuw de meest spraakmakende gasten naar het platteland om te komen verbouwen, oogsten, melken en tussendoor een goed gesprek te voeren. Tekst gaat verder onder de video. WaylonEén van de gasten die Raven gaat helpen op de boerderij is Wayon, die recent in het nieuws is gekomen vanwege zijn vreemdgaan. Raven vertelt aan RTL Boulevard dat de zanger meermaals naar zijn thuissituatie wordt gevragen: "Ik probeer gewoon meer een beetje mensen te leren kennen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Raven van Dorst vraagt Waylon naar thuissituatie in nieuw seizoen Boerderij van Dorst

Waylon
Eén van de gasten die Raven gaat helpen op de boerderij is Wayon, die recent in het nieuws is gekomen vanwege zijn vreemdgaan. Raven vertelt aan RTL Boulevard dat de zanger meermaals naar zijn thuissituatie wordt gevragen: "Ik probeer gewoon meer een beetje mensen te leren kennen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's