Jinek: Raven van Dorst over nieuw seizoen Boerderij Van Dorst (video)

Jinek: Raven van Dorst over nieuw seizoen Boerderij Van Dorst (video)

Zaterdag 29 oktober 2022 om 09:07

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Raven van Dorst over nieuw seizoen <em>Boerderij Van Dorst</em> (video) Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Van Hans Klok tot Eva Jinek, Raven hijst alle BN'ers in een overall voor Boerderij van Dorst. Bij Jinek blikte Raven vooruit op het nieuwe seizoen. In de eerste aflevering zijn Israel van Dorsten en Jaimie Vaes te gast. In 2019 werd Israel in één klap wereldnieuws toen hij wegliep uit de boerderij in Ruinerwold waar hij jarenlang verborgen zat met zijn vader, broers en zussen. Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 30 oktober wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Raven van Dorst over nieuw seizoen Boerderij Van Dorst (video)

Van Hans Klok tot Eva Jinek, Raven hijst alle BN'ers in een overall voor Boerderij van Dorst. Bij Jinek blikte Raven vooruit op het nieuwe seizoen. In de eerste aflevering zijn Israel van Dorsten en Jaimie Vaes te gast. In 2019 werd Israel in één klap wereldnieuws toen hij wegliep uit de boerderij in Ruinerwold waar hij jarenlang verborgen zat met zijn vader, broers en zussen.

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 30 oktober wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's