Zien! Gaan Johan Derksen, Wilfred Genee en Willem Vissers een liedje zingen VI in de Wandelgangen?

Zien! Gaan Johan Derksen, Wilfred Genee en Willem Vissers een liedje zingen VI in de Wandelgangen?

Saturday 29 October 2022 om 13:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Zien! Gaan <em>Johan Derksen</em>, <em>Wilfred Genee</em> en <em>Willem Visser</em>s een liedje zingen <em>VI in de Wandelgangen</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Willem Vissers, sportjournalist voor de Volkskrant was vrijdagavond te gast in Vandaag Inside. In de rubriek In de Wandelgangen praat hij nog even na met Wilfred Genee. Ondertussen lopen ze naar Johan Derksen die zijn ongezouten mening over de Volkskrant geeft. Maar, interessanter wellicht: gaat het drietal nog een liedje samen zingen? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Willem Vissers, sportjournalist voor de Volkskrant was vrijdagavond te gast in Vandaag Inside. In de rubriek In de Wandelgangen praat hij nog even na met Wilfred Genee. Ondertussen lopen ze naar Johan Derksen die zijn ongezouten mening over de Volkskrant geeft. Maar, interessanter wellicht: gaat het drietal nog een liedje samen zingen?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's