Jinek: Oranjefans lopen boos en schreeuwend studio uit

Jinek: Oranjefans lopen boos en schreeuwend studio uit

Dinsdag 1 november 2022 om 08:40

Een aantal Oranjefans bij Jinek had duidelijk geen zin in kritiek op de gang van het Nederlands Elftal naar het WK in Qatar en besloot, vrij onbeschoft, om dan ook maar direct op te stappen. Een van hen riep daarbij nog: 'Wij gaan weg jongens. Sjonge jonge jonge, wat een slap geouwehoer zeg.'

Reactie Jinek
Eva liet zich niet van de wijs brengen, bleef rustig en reageerde diplomatiek: 'Dat mag er ook zijn.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 31 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: <em>Oranjefans</em> lopen boos en schreeuwend studio uit Een aantal Oranjefans bij Jinek had duidelijk geen zin in kritiek op de gang van het Nederlands Elftal naar het WK in Qatar en besloot, vrij onbeschoft, om dan ook maar direct op te stappen. Een van hen riep daarbij nog: 'Wij gaan weg jongens. Sjonge jonge jonge, wat een slap geouwehoer zeg.' Reactie JinekEva liet zich niet van de wijs brengen, bleef rustig en reageerde diplomatiek: 'Dat mag er ook zijn.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 31 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: Oranjefans lopen boos en schreeuwend studio uit

Actuele video's

Meer actuele video's