Wie zijn Dion Cooper en Mia Nicolai? (Songfestival 2023)

Wie zijn Dion Cooper en Mia Nicolai? (Songfestival 2023)

Tuesday 1 November 2022 om 12:55

AVROTROS heeft met unanieme stemmen het duo Dion Cooper en Mia Nicolai gekozen om Nederland te vertegenwoordigen op het Songfestival in Liverpool. Voor de meeste mensen zullen deze namen geen lichtje doen branden. Wie zijn deze twee?

De 26-jarige Mia Nicolai en de 28-jarige Dion Cooper werden door oud-winnaar Duncan Laurence en diens verloofde Jordan Garfield aan elkaar gekoppeld. Dit viertal schreef ook het liedje waarmee Nederland naar het festival gaat.

Dion Cooper
Dion wil graag een 'rock-n-roll singer-songwriter' genoemd worden en vergelijkt zichzelf met Bryan Adams en Harry Styles. Met één EP en een single is het huidige repetoire van Cooper nog wat karig, maar ach: dat was bij Duncan natuurlijk niet anders.

Mia Nicolai
Mia heeft al twee singletjes op haar discografie, waarvan de laatste ('Mutual Needs') zelfs internationaal een hit werd. Mia is liefhebber van het samenvoegen van kunstvormen.

Bekijk de video van Shownieuws over Mia Nicolai en Dion Cooper hieronder.

Wie zijn <em>Dion Cooper</em> en <em>Mia Nicolai</em>? (Songfestival 2023) AVROTROS heeft met unanieme stemmen het duo Dion Cooper en Mia Nicolai gekozen om Nederland te vertegenwoordigen op het Songfestival in Liverpool. Voor de meeste mensen zullen deze namen geen lichtje doen branden. Wie zijn deze twee? De 26-jarige Mia Nicolai en de 28-jarige Dion Cooper werden door oud-winnaar Duncan Laurence en diens verloofde Jordan Garfield aan elkaar gekoppeld. Dit viertal schreef ook het liedje waarmee Nederland naar het festival gaat. Dion CooperDion wil graag een 'rock-n-roll singer-songwriter' genoemd worden en vergelijkt zichzelf met Bryan Adams en Harry Styles. Met één EP en een single is het huidige repetoire van Cooper nog wat karig, maar ach: dat was bij Duncan natuurlijk niet anders. Dion Cooper (Songfestival 2023) speelt Blue Jeans (video) Bekijk deze video » Mia NicolaiMia heeft al twee singletjes op haar discografie, waarvan de laatste ('Mutual Needs') zelfs internationaal een hit werd. Mia is liefhebber van het samenvoegen van kunstvormen. Videoclip: Mia Nicolai (Songfestval) - Dream Go Bekijk deze video » Bekijk de video van Shownieuws over Mia Nicolai en Dion Cooper hieronder.
Songfestival :
Wie zijn Dion Cooper en Mia Nicolai? (Songfestival 2023)

Actuele video's

Meer actuele video's