Splinter Chabot in Khalid & Sophie over afscheid Khadija Arib: 'Diplomatieke oplossing'

Splinter Chabot in Khalid & Sophie over afscheid Khadija Arib: 'Diplomatieke oplossing'

Dinsdag 1 november 2022 om 19:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Splinter Chabot in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over afscheid Khadija Arib: 'Diplomatieke oplossing' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Splinter Chabot was dinsdag tafelgast in Khalid & Sophie en hij reageerde op het vertrek van Khadija Arib uit de Tweede Kamer. Na bijna 24 jaar vertrekt de oud-voorzitter met stille trom uit de Kamer, zonder afscheidsbrief en feestelijk moment in de plenaire zaal. 'Het is natuurlijk een hele rare situatie. In de hele gekte is het misschien wel bijna de ideale diplomatieke oplossing.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Splinter Chabot in Khalid & Sophie over afscheid Khadija Arib: 'Diplomatieke oplossing'

Splinter Chabot was dinsdag tafelgast in Khalid & Sophie en hij reageerde op het vertrek van Khadija Arib uit de Tweede Kamer. Na bijna 24 jaar vertrekt de oud-voorzitter met stille trom uit de Kamer, zonder afscheidsbrief en feestelijk moment in de plenaire zaal. 'Het is natuurlijk een hele rare situatie. In de hele gekte is het misschien wel bijna de ideale diplomatieke oplossing.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's