Topauteur Jonas Jonasson verrast Arjen Lubach: 'Mijn vrouw heet ook Arjen'

Topauteur Jonas Jonasson verrast Arjen Lubach: 'Mijn vrouw heet ook Arjen'

Woensdag 2 november 2022 om 09:42

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Topauteur <em>Jonas Jonasson</em> verrast Arjen Lubach: 'Mijn vrouw heet ook Arjen' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Jonas Jonasson is een internationaal gelauwerde bestsellerauteur, vooral bekend van zijn boek De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween. Nu heeft de Zweed een nieuwe roman uit en daarover komt hij vertellen bij Arjen Lubach. Eerst is er echter ruimte voor een korte kennismaking, waarbij Jonasson een verrassing heeft voor de presentator: "Mijn vrouw heet ook Arjen!" Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Topauteur Jonas Jonasson verrast Arjen Lubach: 'Mijn vrouw heet ook Arjen'

Jonas Jonasson is een internationaal gelauwerde bestsellerauteur, vooral bekend van zijn boek De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween. Nu heeft de Zweed een nieuwe roman uit en daarover komt hij vertellen bij Arjen Lubach. Eerst is er echter ruimte voor een korte kennismaking, waarbij Jonasson een verrassing heeft voor de presentator: "Mijn vrouw heet ook Arjen!"

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's