Video: deze Jumbo WK-reclame met bouwvakkers maakt veel mensen WOEST

Video: deze Jumbo WK-reclame met bouwvakkers maakt veel mensen WOEST

Woensdag 2 november 2022 om 10:53

Er is nogal wat ophef ontstaan over de nieuwe WK-reclame van supermarktketen Jumbo, waarin hossende bouwvakkers te zien zijn. Veel mensen vinden dit smakeloos, aangezien er bij de bouw van de diverse stadions in Qatar veel werklieden zijn omgekomen.

Toppers & Donnie
De Jumbo pakt flink uit met de commercial, waarin de Toppers, rapper Donnie en uiteraard het bekende supermarkt-gezin (met Frank Lammers en Maike Meijer) te zien zijn. Het gaat allemaal om een oranje-spencer, waarvan de supermarktketen natuurlijk hoopt dat die de komende weken in het hele land te zien zal zijn.

'Wie bedenkt dit?'
Op Twitter zijn mensen echter totaal niet bezig met dit kledingstuk. Integendeel: ze zijn woest over de reclame en ook bekende mensen spreken zich inmiddels erover uit. Een greep uit de reacties: 'Ik dacht dat het een grap was' (Kirsten Verdel), 'Wie bedenkt dit?' (Danny Ghosen) en 'Schaamteloos' (Thijs Zonneveld).

Bekijk de gewraakte WK-reclame van Jumbo en enkele boze tweets hieronder
Video: deze Jumbo <em>WK-reclame</em> met bouwvakkers maakt veel mensen WOEST Er is nogal wat ophef ontstaan over de nieuwe WK-reclame van supermarktketen Jumbo, waarin hossende bouwvakkers te zien zijn. Veel mensen vinden dit smakeloos, aangezien er bij de bouw van de diverse stadions in Qatar veel werklieden zijn omgekomen. Toppers & DonnieDe Jumbo pakt flink uit met de commercial, waarin de Toppers, rapper Donnie en uiteraard het bekende supermarkt-gezin (met Frank Lammers en Maike Meijer) te zien zijn. Het gaat allemaal om een oranje-spencer, waarvan de supermarktketen natuurlijk hoopt dat die de komende weken in het hele land te zien zal zijn. 'Wie bedenkt dit?'Op Twitter zijn mensen echter totaal niet bezig met dit kledingstuk. Integendeel: ze zijn woest over de reclame en ook bekende mensen spreken zich inmiddels erover uit. Een greep uit de reacties: 'Ik dacht dat het een grap was' (Kirsten Verdel), 'Wie bedenkt dit?' (Danny Ghosen) en 'Schaamteloos' (Thijs Zonneveld). Bekijk de gewraakte WK-reclame van Jumbo en enkele boze tweets hieronder Bekijk ook Zien: Thijs Zonneveld ruziet met Oranje-supporter De Tietenman over Qatar (Jinek) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: deze Jumbo WK-reclame met bouwvakkers maakt veel mensen WOEST

Actuele video's

Meer actuele video's