Zien: Thijs Zeeman wordt aangepakt in Special Forces VIPS: "Je hebt het opgekloot"

Zien: Thijs Zeeman wordt aangepakt in Special Forces VIPS: "Je hebt het opgekloot"

Woensdag 2 november 2022 om 14:35

De populaire serie Special Forces VIPS is sinds vandaag terug op Videoland. In het reality-programma geven meerdere BN'ers, onder wie Thijs Zeeman, Kaj Gorgels en Marianne Timmer de controle uit handen en is opgeven geen optie. In de eerste aflevering zien we hoe Thijs Zeeman streng wordt aangesproken op zijn gedrag tijdens de eerste proeven. Bekijk een fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Thijs Zeeman wordt aangepakt in <em>Special Forces VIPS</em>: &quot;Je hebt het opgekloot&quot; De populaire serie Special Forces VIPS is sinds vandaag terug op Videoland. In het reality-programma geven meerdere BN'ers, onder wie Thijs Zeeman, Kaj Gorgels en Marianne Timmer de controle uit handen en is opgeven geen optie. In de eerste aflevering zien we hoe Thijs Zeeman streng wordt aangesproken op zijn gedrag tijdens de eerste proeven. Bekijk een fragment hieronder. Lees verder onder de video. "Ik zie het aan je kop"De elf deelnemers komen zichzelf in dit tweede seizoen keihard tegen en staan oog in oog met hun grootste angsten. Thijs, bekend van het programma Zeeman confronteert: stalkers heeft hoogtevrees en had het erg zwaar tijdens een van de eerste opdrachten. Tijdens een gesprek met de Special Forces krijgt hij een 4: "Je hebt het mega opgekloot. Ik zie aan je kop van 'hoezo stel je eigenlijk deze vraag?" Special Forces VIPS is vanaf woensdag 2 november wekelijks exclusief te zien bij Videoland. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Special Forces VIPS terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Trailer: gloednieuw seizoen Special Forces VIPS vanaf 2 november te zien bij Videoland Bekijk deze video » Donny Roelvink over Special Forces VIPS: 'Het is vallen en opstaan' (video) Bekijk deze video »

"Ik zie het aan je kop"
De elf deelnemers komen zichzelf in dit tweede seizoen keihard tegen en staan oog in oog met hun grootste angsten. Thijs, bekend van het programma Zeeman confronteert: stalkers heeft hoogtevrees en had het erg zwaar tijdens een van de eerste opdrachten. Tijdens een gesprek met de Special Forces krijgt hij een 4: "Je hebt het mega opgekloot. Ik zie aan je kop van 'hoezo stel je eigenlijk deze vraag?"

Special Forces VIPS is vanaf woensdag 2 november wekelijks exclusief te zien bij Videoland. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Special Forces VIPS terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's